Webbutveckling

Vi kan hjälpa dig ta fram en snygg och funktionell webbsida som presenterar ditt företag eller din produkt.

Vi formger och bygger er webbsida med de funktioner ni behöver. Det kan röra sig om företagspresentationer, produktsidor, webbshoppar, lösenordskyddade delar för kunder eller kanske en blogg för era produktnyheter. Självfallet visar vi er hur ni ska använda dessa funktioner.

Vi lämnar er inte i sticket när arbetet väl är klart utan genom vårt supportavtal gör vi kontinuerliga uppföljningar och besvarar era frågor. Vi ger förslag om förbättringar baserade på analys av besöksmönster. Läs gärna mer om våra webbanalystjänster!

Publiceringsystem

För att göra det lättare för dig att lägga in och ändra innehåll på din webbplats bygger vi de flesta webbsidor i något av dessa publiceringssystem. Gemensamt för båda är att de är licensierade under villkor som gör dem fria att använda och de är byggda på öppen källkod - allt för att ge dig som kund alla möjligheter att i framtiden bygga vidare på din satsning hur du vill.

Drupal är ett mycket kompetent publiceringssystem där det är förhållandevis enkelt att bygga allt från enkla företagspresentationer till mycket komplicerade webbplatser med användargenererat innehåll.

Speciellt bra är det för webbsidor som har en struktur: nyhetssidor, produktregister, artikeldatabaser och liknande.

På grund av att det är så kraftfullt kan det ibland uppfattas som lite komplicerat, men bara lugn - vi hjälper dig!

 

Concrete 5 är relativt nytt och lite av en uppstickare som plockar marknadsandelar. Det man slås av som användare är enkelheten att utforma sina sidor. Concrete5 passar utmärkt till enklare företagspresentationer med få sidor.

Eftersom fokus ligger mer på utseende än funktion kan Concrete5 uppfattas som begränsat.